Forum Discussion
7 Replies
- @Spedwag0n Wiesz już co zrobić?
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Upewnijcie się, że konto, które próbujecie połączyć jest głównym kontem na którym aktywna jest subskrypcja Xbox Game Pass Ultimate. Konta, które korzystają z tej subskrypcji w ramach "domowej konsoli" nie będą mogły korzystać z funkcji online gier EA.
Wszystko jest w najlepszym porządku, konsola domowa, konto ultimate, na PSN działa od zawsze bez problemu, na Xone zaczęło się bez powodu żadnych zmian nie robiłem i gdzieś pół roku mi już nie działa sieć w grach EA na xbl, jest ipv4, są otwarte porty, problem leży ewidentnie po stronie EA, kontaktowałem się amerykańskim supportem, próbowali, założyli sprawę i cisza.., każda próba resetu hasła kończy się tym samym komunikatem, "Twoje dane logowania mogły wygasnąć.... " po milionie prób może zadziała, proszę o pomoc bo cierpliwość to straciłem przy poprzedniej próbie naprawy.. ☹️
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @Belfegor1991
Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jeśli porozmawiasz na żywo z jednym z naszych przedstawicieli podczas rozmowy telefonicznej 🙂
Jak skontaktować się z doradcą poprzez stronę EA Help - Answer HQ
Polski numer nie działa... a na angielskim EA można tylko numer z ameryki płn wpisać więc jak?
Kubo czy jest szansa na jakąkolwiek pomoc? od EA dostaje tylko @ na które odpowiedzi nic nie dają a jak pisałem wcześniej skontaktować telefonicznie się jest awykonalne... chyba najwyższy czas będzie zażądać zwrotu kosztów produktów bo nie działa nic dalej...
Witam,
rozwiązałeś może ten problem? Ja mam to samo i nic...
About EA Play
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago