Forum Discussion

Spedwag0n's avatar
5 years ago

Konto Xbox Game Pass Ultimate i EA pass

Mam taki problem, jestem posiadaczem usługi Xbox Game Pass Ultimate i chciałbym skorzystać w zawartej w tej usłudze EA pass. Niestety nie mogę połączyć kąt, co powinienem zrobić?

7 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @Spedwag0n @Belfegor1991 

Upewnijcie się, że konto, które próbujecie połączyć jest głównym kontem na którym aktywna jest subskrypcja Xbox Game Pass Ultimate. Konta, które korzystają z tej subskrypcji w ramach "domowej konsoli" nie będą mogły korzystać z funkcji online gier EA.

• Wszystko jest w najlepszym porządku, konsola domowa, konto ultimate, na PSN działa od zawsze bez problemu, na Xone zaczęło się bez powodu żadnych zmian nie robiłem i gdzieś pół roku mi już nie działa sieć w grach EA na xbl, jest ipv4, są otwarte porty, problem leży ewidentnie po stronie EA, kontaktowałem się amerykańskim supportem, próbowali, założyli sprawę i cisza.., każda próba resetu hasła kończy się tym samym komunikatem, "Twoje dane logowania mogły wygasnąć.... " po milionie prób może zadziała, proszę o pomoc bo cierpliwość to straciłem przy poprzedniej próbie naprawy.. ☹️

• Polski numer nie działa... a na angielskim EA można tylko numer z ameryki płn wpisać więc jak?

• Kubo czy jest szansa na jakąkolwiek pomoc? od EA dostaje tylko @ na które odpowiedzi nic nie dają a jak pisałem wcześniej skontaktować telefonicznie się jest awykonalne... chyba najwyższy czas będzie zażądać zwrotu kosztów produktów bo nie działa nic dalej... 

• Szajba_1978's avatar
    Szajba_1978
    4 years ago

Witam,

rozwiązałeś może ten problem? Ja mam to samo i nic...

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!579 PostsLatest Activity: 12 hours ago