Forum Discussion

swimek's avatar
2 months ago

Mam problem z EA fc 25

Cześć chciałbym zgłosić problem z grą ponieważ chciałem zrobić reinstal gry ale pisze mi OKRES PRÓBNY ZAKOŃCZONY miałem ea play zwykła wersje ale przed tym kupiłem gre w edycji standardowej w przedpszedaży mam w grze 260h robiłem odzyskiwanie aplikacji ale nie działa prosze o kontakt

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Po odinstalowaniu gry, wyczyść jeszcze rejestr systemu odpowiednim programem, np Ccleaner. 

Spoiler

CCleaner

Chociaż sugerujemy użycie narzędzia CCleaner, EA nie zapewnia pomocy technicznej do tego programu. Używasz go na własne ryzyko. Postępuj zgodnie z instrukcjami dotyczącymi instalacji i działania narzędzia CCleaner. Informacje możesz znaleźć na stronie pomocy CCleaner.

EA nie czerpie żadnych korzyści, również majątkowych, z promowania tego programu.

Jeśli to nie pomoże, przetestuj instalację na nowym koncie administratora windows

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    31 days ago

Jeśli problem pojawia się również na nowym koncie administratora skontaktuj się z naszymi doradcami poprzez chat na stronie Pomocy EA w celu usunięcia okresu próbnego na twoim koncie. 

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!563 PostsLatest Activity: 17 hours ago