k1tajr2 years agoNagrody EA PLAY - EA FC 24 Cześć, Dajcie znać czy otrzymaliście nagrody w EA FC 24 za EA Play 24? nagrody.png116 KB
Featured PlacesEA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 5 hours ago613 Posts
EA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 5 hours ago613 Posts
Recent DiscussionsBrak możliwości pobrania Madden 26 Pomimo posiadania subskrybcji ea Play przez aplikację na telefon również nie działa próbowałem odnowić licencję również nie działa Brak opcji pobrania UFC 5 Witam, mam wykupioną subskrypcje ea play i chciałem pobrać ufc 5 które znajduje się w the play list lecz jedyne co się pokazuje to cena gry, wszystkie inne gry normalnie da się pobrać, proszę o rozwi...Problem z hasłem i adresem E-Mail Witam. Problem mam taki, że jestem zalogowany na swoim koncie w przeglądarce, ponieważ mnie nie wylogowało z kiedyś. Teraz nie pamiętam hasła do owego konta, a do adresu E-Mail na którym założone jes...Problem z pobraniem ufc5 Witam mam problem z pobraniem UFC 5 ponieważ nigdzie nie wyświetla mi się opcja do pobrania a wszystkie inne gry mogę pobrać normalnie próbowałem zrobić to z poziomu aplikacji ps app jak i z pozio...Problem z kontem i zmianą adresu e-mail Dzień dobry, Mam od kilkunastu lat konto przypisane do adresu e-mail, na platformie z której już nie korzystam i nie chcę korzystać. Chciałbym, żeby konto EA było powiązane z moim adresem na poczci...