Forum Discussion

123456789000000's avatar
2 years ago

Nie mogę wykupić usługi EA Play płacąc kartą. I can't subscribe to EA Play by pa

Dzień dobry. Chcę skorzystać z promocji i wykupić miesięczny dostęp do usługi EA play.

Po wprowadzeniu danych karty płatniczej cały czas otrzymuję komunikat: Ta karta kredytowa została już zapisana w ustawieniach Twojego konta Origin. Aby kontynuować, wybierz tę kartę w sekcji „Zapisane metody płatności”.

Po ponownym wprowadzeniu karty w sekcji: „Zapisane metody płatności” i wskazaniu jej jako domyślnej metody płatności sytuacja nie ulega zmianie i dalej nie mogę wykupić EA play

Będę wdzięczny za pomoc

Good morning. I want to take advantage of the promotion and purchase monthly access to the EA play service.
After entering my payment card details, I keep getting the message: This credit card has already been saved in your Origin account settings. To continue, select this tab in the "Saved payment methods" section.

After re-entering the card in the "Saved payment methods" section and selecting it as the default payment method, the situation does not change and I still cannot purchase EA play
I will be grateful for your help.

Best regards: Andrzej

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 24 days ago
612 Posts