Nie mogę wykupić usługi EA Play płacąc kartą. I can't subscribe to EA Play by pa
Dzień dobry. Chcę skorzystać z promocji i wykupić miesięczny dostęp do usługi EA play.
Po wprowadzeniu danych karty płatniczej cały czas otrzymuję komunikat: Ta karta kredytowa została już zapisana w ustawieniach Twojego konta Origin. Aby kontynuować, wybierz tę kartę w sekcji „Zapisane metody płatności”.
Po ponownym wprowadzeniu karty w sekcji: „Zapisane metody płatności” i wskazaniu jej jako domyślnej metody płatności sytuacja nie ulega zmianie i dalej nie mogę wykupić EA play
Będę wdzięczny za pomoc
Good morning. I want to take advantage of the promotion and purchase monthly access to the EA play service.
After entering my payment card details, I keep getting the message: This credit card has already been saved in your Origin account settings. To continue, select this tab in the "Saved payment methods" section.
After re-entering the card in the "Saved payment methods" section and selecting it as the default payment method, the situation does not change and I still cannot purchase EA play
I will be grateful for your help.
Best regards: Andrzej