Forum Discussion

Kotunio23432's avatar
3 years ago

prime

Cześć, od zawsze mam problem z powiązaniem konta Prime Gaming z kontem EA. 

Oba konta zarejestrowane są na ten sam adres e-mail, loguję się na Prime Gaming, próbuję odebrać nagrodę do FIFA 22 czy też wczoraj FIFA 23. Amazon przekierowuje mnie do logowania na konto EA, podaję dane, podaję kod (za każdym razem przychodzi na maila) po czym dostaję informację 

"Coś poszło nie tak…

Aby kontynuować powiązanie konta EA z Amazon, wróć do platformy Amazon i zacznij od początku."

Jak zaczynam od początku, nagroda widnieje jako odebrana a ja oczywiście jej nie mam. Konto EA mam zalogowane na konsoli PS5.

Jak mogę powiązać te konta raz a dobrze, tak żeby odbierać paczki?

Jak mogę odebrać paczki, które odebrane niby są a nie są?

3 Replies

• Dzień dobry, 

rozmawiałem telefonicznie z Państwem, jedyna sugestia to było wyczyszczenie pamięci podręcznej. Wyczyszczenie nie pomogło, problem nadal występuje.
    Po stronie amazona widzę podłączone konto EA z pełnym dostępem, po stronie EA nie mam podłączonego konta amazon. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Kotunio23432 

Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w problemach związanych z kontem EA - dlatego też @EA_Kuba zalecił kontakt bezpośredni poprzez czat lub telefon.

W kwestii połączenia konta EA z kontem platformy Amazon, mogę dodać ogólne wskazówki:

• spróbuj przejść przez procedurę łączenia kont w innej przeglądarce inetrentowej niż dotychczas - na komputerze a nie na urządzeniu mobilnym. Istrukcja.
    • jeśli nie możesz odebrać nagrody poprzez konkretną grę, spróbuj inne nasze tytuły np. FIFA 23, Apex Legends, FIFA 22, Battlefield 2042, Madden NFL 23 (nawet nie musisz mieć danej gry na koncie EA)
    • możliwe jest, że Twoje konto Amazon jest już połączone z i innym kontem EA

Pozdrawiam,

_Kalina 

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!574 PostsLatest Activity: 6 days ago