Forum Discussion

ETERN4LITY's avatar
2 years ago

Problem z BF3 - EA Play na platformie Steam

Więc, posiadam taki problem że jak próbuję uruchomić BF3 poprzez Steam'a (na którym zakupiłem EA Play), to przekierowywuję mnie na Battlelog BF3, klikam w ''Play campaign'' po czym, wyskakuje mi okno z prośbą o wpisanie kodu aktywacji gry (sidenote: nie wiem, gdzie znaleść taki kod) a jak naciskam na tą opcję, to mi wyskakuję komunikat że nie posiadam połączenia z Internet, chociaż że go posiadam. Jakby inaczej miałbym napisać ten post, lub nawet wejść na stronę Battlelog'u? Poprosiłbym o rozwiązania, Pozdrawiam.

Edit: pobieram właśnie Battlefield 4 aby sprawdzić, czy otrzymam taki sam błąd, napiszę kolejnego edit'a jeśli tak będzie. Ponownie, Pozdrawiam.

2 Replies

• A więc, zrobiłem jak pan prosił, odpaliłem Steam'a, sprawdziłem spójność plików, ani Steam, EA App lub sama gra nie są blokowane przez anty-wirusa lub zaporę sieciową, a komunikat z kodem produktu dalej występuję. Sam teraz nie wiem czy wyłączono serwery gry czy jest problem z moim komputerem. Jeśli pan wie co mogę jeszczę zrobić to bym bardzo prosił o odpowiedż.

Pozdrawiam.

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 4 days ago
613 Posts