Forum Discussion

Annaliza's avatar
3 years ago

Problem z pobraniem gry

Chciałabym prosić o pomoc przy instalacji gry The Sims 3 Starter Pack. 

Niedawno wykupiłam subskrypcję Xbox Game Pass, z którą dostałam również dostęp do gier z EA Play i chciałam zainstalować wspomnianą wyżej grę. Podstawowa wersja gry pobrała się bez problemu, jednak kiedy próbuję zainstalować dodatek lub akcesoria dołączone do starter packa, pobieranie się nie zaczyna. Klikam pobierz, pokazuje mi, ile dodatek wymaga miejsca na dysku (mam wystarczająco), ponownie klikam pobierz i nic się nie dzieje, nic się nie zaczyna ani nie wyskakuje mi nawet żaden błąd. 

Próbowałam już ponownej instalacji gry, ponownej instalacji EA Play lub uruchomienia aplikacji jako administrator, obniżyłam ustawienia kontroli konta użytkownika i próbowałam przenieść lokalizację pliku, ale wyskakuje mi błąd, że gra jest uruchomiona w innym programie, więc nie można (nawet jeśli jestem pewna, że nie jest nigdzie uruchomiona). Konta Xbox i EA są połączone, mam wystarczająco miejsca na dysku, nie mam pojęcia w czym problem, dlatego proszę o pomoc.

3 Replies

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 11 days ago
614 Posts