Forum Discussion

Confar_6's avatar
Confar_6
Seasoned Newcomer
4 months ago
Solved

Problem z zakupem EA play

Witam,

Podczas chęci zakupu subskrypcji na miesiąc na EA play wyskakuje mi błąd, że coś poszło nie tak albo że wykryto niezidentyfikowany problem. Próbowałem różnych płatności i nic nie działa. Próbowałem kupować przez różne przeglądarki jak i przez konsole i niestety bez skutecznie. Czy kto wie jak rozwiązać ten problem?

• Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki jeśli próbujesz przez przeglądarkę. Jeśli próbowałeś dokonać zakupu przez przeglądarkę internetową, wyczyść pamięć podręczną i pliki cookie przeglądarki, a następnie spróbuj ponownie. Może nie masz zaktualizowane PS5? Próbowałeś innej metody płatności kartą podarunkową, jeśli to oczywiście możliwe? Nic mi więcej nie przechodzi do głowy, być może to wina serwerów?

6 Replies

• Witam. Możesz spróbować kupić przez telefon komórkowy używając internetu sieci dostawcy komórkowego. 

• Confar_6's avatar
    Confar_6
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Również próbowałem i przez sieć Wi-fi i przez sieć komórkową. Niestety cały czas ten sam problem://

• Confar_6's avatar
    Confar_6
    Seasoned Newcomer
    4 months ago

Na PS5, dzisiaj też próbowałem i niestety ta sama sytuacja://

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    4 months ago

Wyczyść pamięć podręczną przeglądarki jeśli próbujesz przez przeglądarkę. Jeśli próbowałeś dokonać zakupu przez przeglądarkę internetową, wyczyść pamięć podręczną i pliki cookie przeglądarki, a następnie spróbuj ponownie. Może nie masz zaktualizowane PS5? Próbowałeś innej metody płatności kartą podarunkową, jeśli to oczywiście możliwe? Nic mi więcej nie przechodzi do głowy, być może to wina serwerów?

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!585 PostsLatest Activity: 14 hours ago