Forum Discussion
35 Replies
- EA_Kuba5 years ago
Community Manager
Hej @Anoksja666
Usuń aplikację EA Play z konsoli i pobierz ją ponownie z PS Store, następnie przywróć licencje. Dodatkowo upewnij się, że jesteś zalogowany na właściwym koncie PSN (sprawdź czy w historii transkacji widnieje transakcja za opłacenie EA Play).
Zrobiłem tak jak napisałeś, a dalej nie działa wyłączanie rutera nic nie pomaga. Czy da radę napisać do jakiegoś działu wsparcia ?
- @Proud_PL Też mam taki problem. Retart hasła nie pomógł, odinstalowanie apki też nie. Any ideas?
Witam, mam problem z EA Play HUB na PS4. Kilka godzin temu kupiłem EA Play i chcąc włączyć HUB pojawia się komunikat błędu "O nie! Wygląda na to, że coś poszło nie tak". Kilka razy próbowałem reinstall aplikacji, restart konsoli, restart routera, zmiana DNS i przywracanie licencji. Bardzo proszę o szybką pomoc.
nic, się nie dzieje, kupel miał poprzednią aplikację i działo wczoraj zainstalował aktualizację i jest to samo u niego. nie wiem co można zrobić
- @Kiritus09 Mam ten sam problem
- @Kiritus09 Mam tak samo ale zeby kase wziasc to mi dzialalo
Mam dostęp do internetu a aplikacja ea Access mi nie działa. Gry z ea działają z moim kontem poprawnie.
- @EA_Kuba szkoda, że to co napisałeś próbowałem kilku krotnie i nie działa. Zresetowałem router też dalej nie działa. Zrestetowałem konsole też nie działa.
Mam dokładnie to samo. Restart routera nic nie dał. Usunięcie aplikacji i ponowne pobranie z Ps Store po czym przywrócenie licencji również nic nie dało. Reset konsoli też nic nie dał. Zmiana hasła z poziomu przeglądarki też nic nie dała. EA rozwiążcie ten problem i to szybko.
About EA Play
Recent Discussions
Problem z Xbox - EA
Solved14 days ago- 15 days ago
- 24 days ago
- 24 days ago
- 2 months ago