Forum Discussion

robik_p's avatar
robik_p
Seasoned Novice
1 year ago

Pytanie o obecne zasady ?

Szanowni Państwo ja wiem że, to już koniec gry, jeśli chodzi o tą edycję

Już nie mam zamiaru rozpisywać się na temat tego jak ta gra wygląda na tym etapie,

Pomijam  fakt kompletnego braku grywalności przy posiadaniu przez graczy już po kilku zawodników z punktacją 98

Pomijam również fakt że na setki, (jak nie więcej) otwieranych paczek nie ma szans na drop na poziomie 98 - wiem sprawdziłem

Ale do rzeczy

Czy nadal obowiązują zasady że zawodnik z obecnej drużyny (tygodnia) (specjalnej) nie znajduje się w paczkach jakie można wylosować

Konkret

Wypadł mi z paczki (dziś 11.08.2024) Salah94, natomiast w drużynie Futties4 znajduje się Salah99.

Proszę wyjaśnijcie mi Panowie z EA - do jasnej ciasnej ile tak naprawdę trzeba ekstra zapłacić żeby można było normalnie i sprawiedliwie zagrać ?? nawet w sierpniu ???

Nie liczę na zwroty, naprawę błędów bo przypuszczam nie ma na to szans ale proszę o SZCZERĄ odpowiedź no ileż można

Jeśli tak zachęcacie do kolejnej edycji to z niecierpliwością czekam na konkurencję

Miłej pracy

RP

PS A i jeszcze jedno co oznacza

Skoryguj podświetlone błędy i spróbuj ponownie.

• Osiągnięto maksymalny limit powodziowy.

Jaki ???

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 19 days ago
612 Posts