Forum Discussion

Neuroschiza's avatar
2 years ago
Solved

Rozłączenie konta EA z psn

Potrzebuje pomocy w rozłączeniu konta EA od PSN.

link aktywacyjny przychodzi na maila który już nie istniej. Co w takiej sytuacji można zrobić ?

• W tym wypadku najlepszą opcją kontaktu będzie czat na żywo. Wykonaj kroki opisane w tym wątku na naszej stronie, aby założyć nową sprawę i rozpocząć czat. Sprawdź koniecznie różne kategorie, aż pojawi się opcja czatu. 

7 Replies

• Założyłem już kolejna sprawę na Help EA i w statusie jest „oczekiwanie na gracza” 

No dobrze tylko tam nie ma żadnej odpowiedzi do której mogę się ustosunkować. Czy możliwe ze odpowiedzi ślą mi na mail gdzie cały czas pisze iż nie mam do nie dostępu i podaje nowy?

PS

Mogę tylko założyć temat i to nie do końca w tym dziale co chce bo na moim telefonie nie ma rozwinięcia zakładki reszta kategorii. Czatu z EA tez nie ma

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

W tym wypadku najlepszą opcją kontaktu będzie czat na żywo. Wykonaj kroki opisane w tym wątku na naszej stronie, aby założyć nową sprawę i rozpocząć czat. Sprawdź koniecznie różne kategorie, aż pojawi się opcja czatu. 

• Udało się to zrobić z laptopa bo na telefonie nie było nawet widać że EA mi odpisało na ticket.

Dzięki za pomoc. Pozdrawiam 🙂

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!558 PostsLatest Activity: 2 hours ago