Forum Discussion

f8080sq94zfe's avatar
f8080sq94zfe
Newcomer
3 days ago

Stracony mail do konta EA

Cześć czy ktoś z was miał taki problem że stracił dostęp do maila przypiętego do konta EA a ma włączoną weryfikacje 2 etapową, ponieważ znam hasło do konta jak i stracony mail ale logując się musze podać kod weryfikacyjny a problem w tym że nie mam jak w ogóle odzyskać maila ponieważ jest on bardzo stary i nie miał żadnych metod odzyskiwania podpiętych więc nie da rady go odzyskać a samo konto EA mam podpięte do swojego konta steam i włączając simsy przez steam jestem zalogowany na to konto EA ale nie mam pobranych swoich dodatków dlatego że musiałbym zalogować się na EA i je pobrać ale wychodząc z simsow automatycznie wyrzuca mnie z konta EA i prosi o ten kod weryfikacyjny czy da się jakoś skontaktować z EA i poprosić o odzyskanie konta czy dałoby radę nie ukrywam mam dosyć dużo DLC do simsów i nie chciałbym tego stracić a nie wiem jak się skontaktować z EA i ten problem rozwiązać miał ktoś taką sytuację?

Featured Places

Node avatar for EA Play

EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 1 day ago
613 Posts