Forum Discussion

vitanellos's avatar
4 years ago

Subskrypcja game pass nie działa z ea play

Mam kupionego game passa, ale niektóre gry wymagają pobrania ea wersji beta. Kiedy już połączyłem konta ze sobą i tak wymagany jest zakup abonamentu lub gry na ea play. Czy coś robię źle czy po prostu obie platformy wymagają zakupu abonamentów oddzielnie? Próbowałem odinstalować aplikację ea, ale dalej jest to samo. Gdy włączam pobieranie w aplikacji xbox przekierowuje mnie do ea, a tam pozostaje już tylko kupić abonament lub samą grę.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 years ago

Hej @vitanellos 

Jeżeli masz pewność, że konto z aktywną subskrypcją Xbox Games Pass jest powiązane z kontem EA (tutaj znajdziesz link do pełnego artykułu na temat powiązania kont, samo powiązanie konta sprawdzisz tutaj), dodaj program EA Desktop app do wyjątków w zaporze sieciowej i programie antywirusowym. Następnie uruchom aplikację jako administrator, akceptując komunikat o wprowadzaniu zmian na dysk, jeśli taki się pojawi. 

• nie dziala kasztanie, 2 lata i dalej nie potraficie naprawic problemu, gratulacje

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

@DoMieLeKxD  napisał/a:

nie dziala kasztanie

Rozumiem, że problem pojawił się również u Ciebie. Z racji tego, że ten wątek (jak sam zauważyłeś) ma blisko 2 lata to poproszę Cię o założenie nowego wątku. Preferowałbym, żebyś tym razem nie używał epitetów botaniczno-dendrologicznych, a szczegółowo opisał problem.

• doktoorevill's avatar
    doktoorevill
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

4 lata później kasztanie a problem nadal występuje i nic nie można z tym zrobić szkoda że trzymają na posadach takich mało inteligentnych jak ty no ale cóż pewnie idealnie popychasz statystyki

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!573 PostsLatest Activity: 4 days ago