Forum Discussion

Patrys_csgo's avatar
Patrys_csgo
New Novice
5 months ago
Solved

Subskrypcja kilku razowa platnosc

Witam, prosze kogos o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.

Na przestrzeni 5 dni zostalem naliczony 3 razy za jedna roczna subskrypcje z konto zniknelo ponad 1500 zl, jest mi ktos w stanie pomoc?

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    5 months ago

Jeśli rozmawiałeś z pomocą techniczną to pracownik zlecił już zwrot. Pieniądze zostały wysłane na twoje konto taka sama metoda jaka zapłaciłeś za subskrypcję, zapewne karta debetową. Bank w którym masz konto  po zaksięgowaniu kwoty natychmiast odda Ci pieniądze. 

10 Replies

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    5 months ago

Jeśli rozmawiałeś z pomocą techniczną to pracownik zlecił już zwrot. Pieniądze zostały wysłane na twoje konto taka sama metoda jaka zapłaciłeś za subskrypcję, zapewne karta debetową. Bank w którym masz konto  po zaksięgowaniu kwoty natychmiast odda Ci pieniądze. 

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    5 months ago

Zwrot środków zależy od twojego banku, ale mniej więcej do 14 dni pieniądze wracają na konto.

• Przeciez to nie jest normalne ze sciagaja z konta dodatkowo 1000 zl dlaczego nie ma wsparcia ktore daje orazu refund?

• ale pomoc techniczna odsyla mnie tu i każe czekac dlatego moje pytanie po jakim czasie moze nastapic zwrot srodkow?

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    5 months ago

Rozumiem ale nie można zweryfikować tego przez forum. Musisz skontaktować się z pomocą techniczną EA. 

• support odsyla mnie na forum jest mi ktos w stanie powiedziec od kiedy ten problem istnieje i po jakim czasie w innych przypadkach pieniadze zostaly zwrocone?

• dla mnie nie sa to male pieniadze i 1000 znikajace z konta z dnia na dzien mnie martwi i chcialbym je odzyskac odrazu zwlaszcza ze to nie moj blad

• Zrobilem to nic to nie daje, musze czekac na rozwiazanie problemu, a nie jest w stanie on poddac nawet ramy czasowej w ktorej srodki wroca na moje konto

• Witam. Musisz skontaktować się z pomocą techniczną. Forum nie jest miejscem do rozwiązywania spraw związanych z płatnościami.

https://help.ea.com/pl/help-home/

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!600 PostsLatest Activity: 11 hours ago