Forum Discussion

m2v9nayw38xr's avatar
5 years ago
Solved

Unable to connect - EA Access na PS4 - O nie! Wygląda na to, że coś poszło nie

Witam,

Wczoraj wykupiłem roczną subskrypcję EA Access na PS4. Początkowo wszystko działało normalnie. Jednak około 21 próbowałem otworzyć aplikację EA Access i pojawił mi się następujący komunikat błędu: 

O nie! Wygląda na to, że coś poszło nie tak

Zamknij aplikację i spróbuj ponownie. Więcej informacji na stronie ea.com/unable-to-connect.

Jedyne co mogę zrobić to spróbować ponownie uruchomić aplikację, jednak to nie pomaga. Nie ma żadnego komunikatu z numerem błędu.

Testowałem połączenie sieciowe na mojej konsoli i jest w porządku. Zresetowanie routera lub konsoli, oraz ponownie zainstalowanie EA Access nie pomaga.

Mogę bez problemu grać w sieci w zainstalowane gry. Mogę również zalogować się na moje konto EA Access z laptopa. Konto to jest powiązanie z odpowiednim kontem na którym mam wykupioną subskrypcję PS Plus.

Czy moglibyście doradzić mi jak mogę rozwiązać ten problem?

• Cześć wszystkim,

Połączyłem kilka wątków mówiących o tym samym problemie w jeden, dla lepszej przejrzystości forum 🙂 

Wstępne informacje mówią o tym, że problem z działaniem EA Access na PlayStation 4 został rozwiązany. Poprosiłbym Was o ponowne uruchomienie routera (odłączając go od zasilania na 2 min) i sprawdzenie czy problem został rozwiązany również u Was. 🙂 

Dajcie nam znać!

35 Replies

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!566 PostsLatest Activity: 6 days ago