Forum Discussion

MlodyVV's avatar
5 years ago
Solved

Zwrot Pieniędzy EA PLAY PRO

Witam czy jest możliwość zwrócenia pieniędzy za przedłużony miesiac EA PLAY PRO gdyż origin sam automatycznie przedłuzyl kolejny miesiac a nie jestem zainteresowany przedłużeniem abonamentu na kolejny miesiac 

• Hej @MlodyVV 

Opłaty za EA play Pro z reguły są nie refundowane, nie mniej istnieją odstępstwa od tej zasady. Najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami telefonicznie

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @MlodyVV 

Opłaty za EA play Pro z reguły są nie refundowane, nie mniej istnieją odstępstwa od tej zasady. Najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami telefonicznie

• Mógłbym sie skontaktowac jakoś mailowo? Mam ten sam problem.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Hej @rydarek 

Przy sprawach związanych z płatnościami (i kontem EA) wymagany jest bezpośredni, telefoniczny kontakt z nami.

• @MlodyVV również mam tą samą sytuacje i czy jest szansa kontaktu mailowo lub zdalnego wyłączenia play pro
  • EA_Cekiel's avatar
    EA_Cekiel
    Icon for EA Staff rankEA Staff
    5 years ago

Hej @YOMenik69,

W celu najszybszego rozpatrzenia Twojego zgłoszenia polecam Ci kontakt telefoniczny z Centrum Pomocy EA.

Dodatkowe informacje na ten temat znajdziesz w tym wątku

• @MlodyVV i jak udało się mam ten sam problem bardzo potrzebuje zwrotu pieniędzy najlepiej jak najszybciej a jest sobota i nie odbierają

About EA Play

Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!600 PostsLatest Activity: 56 minutes ago