KingRAJZONNewcomer1 day agoZwrot srodkow za EA PLAY PROZapomniałem anulować subskrypcję EA Play Pro; wczoraj pobrano ode mnie opłatę, ale nie chcę w nic grać. Nie instalowalem zadnej gry, nic nie sciagalem od wczoraj. Czy mogę otrzymać zwrot pieniędzy?
Featured PlacesEA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 12 minutes ago628 Posts
EA Play Bądź na bieżąco z najnowszymi informacjami i wiadomościami o EA Play!Latest Activity: 12 minutes ago628 Posts
Recent DiscussionsEA Play Trial FC 27 pokazuje wykorzystane 10 godzin przy pierwszym uruchomieniu pokazuje mi ze wykorzystalem 10godzin triala a ja nie zageralem w ta gre ani minute czy ktos wie o co chodzi? Brak Bonusów za EA play PRO Posiadam Ea fc 27 w wersji ultimate plus i otrzymałem wszystkie nagrody lecz po kupnie ea play pro nie otrzymałem drugiej paczki z ikoną ani żadnych fc points Quando vão consertar a falha das 10 horas teste do EA PLAY? No primeiro acesso, mostra que já expirou as 10 horas sendo que é literalmente a primeira vez que abro o jogo. Isso é um descaso, eu paguei pela assinatura e quero o que é meu por direito. Problema no teste da ea de 10 horas Entrei no teste e aparece que eu já usei todas as 10 horas sendo que eu só tentei entrar, arrumem isso logo! Lagi na Switch 2 Madden 27 Cześć. Dosyć często się zdarzają opóźnienia w meczu head 2 head. Nie idzie grać i wybierać zagrywek. Często też mecz działa poprawnie a gdy przeciwnik zapuzuje grę to pojawia się ten sam problem. 3 s...