Forum Discussion

JerzyBanan997's avatar
JerzyBanan997
Seasoned Newcomer
1 month ago

account suspended

Witam mam poważny błąd, po skończeniu subskrypcji ea play postanowiłem zakupić grę a moje konto po pierwszym odpaleniu zostało "zablokowane".  Oczywiście na koncie nie ma żadnych banów a ea help od  odrzuca sprawy powołując się na brak żadnych blokad. Może ktoś miał taki problem. 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej JerzyBanan997​ 

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało. Jeśli uważasz, że Twoja sytuacja jest wynikiem nieporozumienia, wykonaj kroki opisane tutaj, aby skontaktować się z naszym zespołem odpowiedzialnym za pilnowanie przestrzegania Regulaminu EA. 

• JerzyBanan997's avatar
    JerzyBanan997
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

EA_Kalina​ miło zobaczyć w końcu kogoś innego niż boty. Tylko moja sytuacja wygląda tak że jak próbuje się odwołać to po tym screenshocie sprawa jest zamykana ponieważ nie ma nałożonej żadnej blokady na moje konto. Mam już zamkniętych chyba z 10 każdy pod innym tematem bez odpowiedzi. Ale może ty coś bardziej podpowiesz. Wydaje mi się że to może przez to że na EA Play'u były jakieś dodatkowe dlc których nie posiadam. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Skoro komunikat w grze nadal się pojawia, spróbujmy to jeszcze spokojnie zawęzić.

Dla pewności sprawdź proszę kilka rzeczy:

• czy logujesz się i wysyłasz zgłoszenia dokładnie z tego konta EA, na którym pojawia się komunikat „Account Suspended”,
    • czy uruchamiasz grę przez EA App bezpośrednio, czy przez Steam z aktywną EA Play - jeśli przez inną platformę, upewnij się, że konto tej platformy również jest w pełni aktywne,
    • czy możesz uruchomić inne gry EA, które wcześniej działały na tym koncie z EA Play - czy problem dotyczy jednego tytułu, czy całej biblioteki.

Featured Places

Node avatar for F1® Dyskusja o serii

F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 11 days ago
269 Posts