Forum Discussion

YoungBoomin21's avatar
YoungBoomin21
Rising Newcomer
2 months ago

Dodanie nowych specjalnych malowań bolidów

Ogólnie jestem fanem tego że EA dodało do gry specjalne malowanie Mclarena z UK i w sumie to mam takie pytanie i jednocześnie jakby małą prośbę, bo sporej ilości graczy spodobało się to, że dodali je do gry (przynajmniej tak mi się wydaje) Czy są jakieś plany na dodanie nowych malowań innych zespołów takich jak np. To Ferrari z monzy czy jeszcze tych starszych wzorów z tego sezonu w stylu Red Bulla z Japonii. Moim zdaniem takie rzeczy szczególnie z racji tego, że jestem konsolowcem i nie mogę pobrać moda na malowanie jest fajnym urozmaiceniem rozgrywki. Jak jest jakieś info na temat tego to niech ktoś da znać.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej YoungBoomin21​ 

Cieszy nas, że podoba Ci się dodanie specjalnego malowania McLarena – takie opinie są dla nas bardzo ważne. Jeśli chodzi o kolejne malowania zespołów (np. Ferrari czy Red Bull), na ten moment nie mamy do przekazania oficjalnych informacji o planach w tym zakresie. 

Chociaż nie możemy zagwarantować wprowadzenia zmian, przekażemy Twoją opinię do właściwego zespołu, aby jego członkowie zapewniali graczom rozgrywki na jak najwyższym poziomie. 

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.242 PostsLatest Activity: 8 days ago