Forum Discussion

konvicted_music's avatar
konvicted_music
Rising Newcomer
11 months ago
Solved

f1 2025 nie zalogowano do profilu

Pomocy, odpalam gre wszystko ok do momentu ekranu kliknij dowolny przycisk, klikam po chwili f1 2025 nie zalogowano do profilu i elo nic nie moge zrobić. Dodam że grałem normalnie cały czas bez problemu, miałem tak w 2024 tyle że potem magicznie czy też po aktualizacji wszystko wróciło do normy, 

• Przetestuj grę z poziomu nowego konta administratora. Daj znać jak poszło i dołącz swój aktualny DxDiag oraz komunikat błędu/.

4 Replies

• Niestety nie pomogło. Nie idzie wyjść z gry, zamykam alt +f4 i wiesza się aplikacja nic nie można zrobić muszę zamknąć wszystko w menadżerze zadań i dopiero można uruchomić od nowa. Reinstalacja nie pomogła. Ogólnie ten problem miałem już przy edycji 24 i 23 po jakimś czasie wszystko działało normalnie nie wiem czy to jakaś aktualizacja od nich, z początku w 25 było ok i tak od ok 2 tyg jest ten błąd, ręce opadają  

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Przetestuj grę z poziomu nowego konta administratora. Daj znać jak poszło i dołącz swój aktualny DxDiag oraz komunikat błędu/.

Featured Places

Node avatar for F1® Dyskusja o serii

F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 1 hour ago
277 Posts