Forum Discussion

konvicted_music's avatar
konvicted_music
Rising Newcomer
3 months ago
Solved

f1 2025 nie zalogowano do profilu

Pomocy, odpalam gre wszystko ok do momentu ekranu kliknij dowolny przycisk, klikam po chwili f1 2025 nie zalogowano do profilu i elo nic nie moge zrobić. Dodam że grałem normalnie cały czas bez problemu, miałem tak w 2024 tyle że potem magicznie czy też po aktualizacji wszystko wróciło do normy, 

• Przetestuj grę z poziomu nowego konta administratora. Daj znać jak poszło i dołącz swój aktualny DxDiag oraz komunikat błędu/.

4 Replies

• Niestety nie pomogło. Nie idzie wyjść z gry, zamykam alt +f4 i wiesza się aplikacja nic nie można zrobić muszę zamknąć wszystko w menadżerze zadań i dopiero można uruchomić od nowa. Reinstalacja nie pomogła. Ogólnie ten problem miałem już przy edycji 24 i 23 po jakimś czasie wszystko działało normalnie nie wiem czy to jakaś aktualizacja od nich, z początku w 25 było ok i tak od ok 2 tyg jest ten błąd, ręce opadają  

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Przetestuj grę z poziomu nowego konta administratora. Daj znać jak poszło i dołącz swój aktualny DxDiag oraz komunikat błędu/.

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.228 PostsLatest Activity: 4 days ago