Forum Discussion

Jahoo007's avatar
Jahoo007
Newcomer
2 months ago
Solved

F1 2025 Thrustmaster T Gt2 nie widzi.

Witam  Zakupiłem grę ale nie widzi mojej kierownicy. Thrustmaster T Gt2. Próbowałem wszystkiego. Zwrot pieniędzy?
  • EA_Kalina's avatar
    2 months ago

Hej Jahoo007​ 

Nie wszystkie kierownice są kompatybilne z F1® 25 -  pełną listę znajdziesz tutaj.

W związku z tym, że Twoja kierownica nie znajduje się na powyższej liście, może się zdarzyć, że jej funkcjonowanie nie będzie poprawne oraz nie ma gwarancji, że dodatkowe zalecenia pomogą. Niemniej jednak upewnij się, że masz za sobą również kroki z naszego poradnika oraz te, które zebrałam od naszych graczy z Forum:

• Odłącz zbędne urządzenia USB. Gdy gra jest uruchomiona, odłącz kabel USB od kierownicy, a następnie podłącz go z powrotem, aby ponownie skalibrować kierownicę.

• Odłącz kierownicę i pedały. Rozegraj pełny wyścig na sterowaniu klawiatura + mysz. Następnie, gdy gra wciąż działa, podłącz kierownicę i pedały (Ważne: pedały podłącz bezpośrednio do kierownicy a nie do PC) i rozegraj wyścig.

• Odłącz kierownicę. Zainstaluj ponownie sterowniki do kierownicy (nawet, jeśli masz najnowsze) a następnie ponownie uruchom komputer. Uruchom F1 25 i podłącz kierownicę.

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.240 PostsLatest Activity: 17 days ago