Forum Discussion

RazorTnT's avatar
3 years ago
Solved

F1 22 nie działa - Po uruchomieniu gry pojawia się czarny ekran

Podepnę się pod pytanie ponieważ mam taki sam problem a sprzęt spełnia wymagania minimalne 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    3 years ago

Hej @RazorTnT 

Dzięki za Twoją odpowiedź i przesłany plik DxDiag. 

Zacznij proszę od czystej instalacji sterownika karty graficznej, w pliku DxDiag znalazłem błędy związane zarówno z grą jak i z nimi. 

Rozwiązywanie problemów z grafiką na komputerach PC

Ponadto podczas uruchamiania gry upewnij się, że wykorzystywana jest dedykowana karta graficzna Twojego laptopa, a nie ta zintegrowana z płyta główną. link

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @RazorTnT 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji z racji tego, że zdaje się, że przyczyna problemu jest inna. Powiedz nam czy zostały przez Ciebie wykonane jakieś kroki, aby rozwiązać problem i prześlij nam plik DxDiag

• Jedyne co zrobiłem to sprawdziłem aktualność sterowników ale wszystkie są aktualne i  nic się  nie zmieniło 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @RazorTnT 

Dzięki za Twoją odpowiedź i przesłany plik DxDiag. 

Zacznij proszę od czystej instalacji sterownika karty graficznej, w pliku DxDiag znalazłem błędy związane zarówno z grą jak i z nimi. 

Rozwiązywanie problemów z grafiką na komputerach PC

Ponadto podczas uruchamiania gry upewnij się, że wykorzystywana jest dedykowana karta graficzna Twojego laptopa, a nie ta zintegrowana z płyta główną. link

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.173 PostsLatest Activity: 6 days ago