Forum Discussion

drewno333333's avatar
drewno333333
Seasoned Newcomer
6 months ago

F1 24 problem ze stutteringiem

Hejo, na wstępie zaznaczam, że problem jest nie do rozwiązania. Jeśli ktoś chce kupić tę grę to stanowczo odradzam. Do listopada 2024 gra działała dobrze, ale mniej więcej gdzieś wtedy zaczęły się problemy z nagłymi spadkami FPS do zera i freezowaniem gry w randomowych momentach. Oczywiście zrobiłem wszystko, przeinstalowałem nawet grę i nic. Sterowniki też aktualizowałem. Ta gra to jest po prostu jeden wielki syf, ale czym sie mam tak właściwie dziwić? EA i Codemasters pewnie postanowią odwołać się do tego problemu w F1 27, bo do tej gry nie opłaca dodawać się już nic innego niż aktualizacje w stylu EA Scam, aby wyruchać mniej rozgarniętych graczy na kasę. Odradzam każdemu kupowanie tej gry, bo w tym stanie nie powinna wyjść z bety jak każda niedorobiona gra pod patronatem EA. Najgorsza firma w historii gamingu.

1 Reply

• Mam ten sam problem w F1 2025 
    Gra normalnie ma 200 fps a po 20 min grania fps spadają do 27-30 reset gry i zmiana ustawień graficznych nie pomaga nic... Jest jakieś rozwiązanie czy ta gra to sh*t?

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.226 PostsLatest Activity: 6 days ago