Forum Discussion
Porozmawiajmy o trybach gry. Czy w F1 25 są nowe funkcje lub tryby, które mogą zaskoczyć i/lub zachwycić nawet długoletnich fanów?
Najważniejszym elementem jest popularny tryb Mój zespół, który otrzymał największą aktualizację od momentu swojego wprowadzenia w 2020 roku i teraz pozwala stać się właścicielem własnego zespołu F1. To samo w sobie jest pełne funkcji, w tym przesunięcia w kierunku zarządzania parą kierowców – wraz z całym dramatem, jaki może to oznaczać, nowy system ulepszania obiektów, wprowadzenie rozwoju ulepszeń jako oddzielnego obszaru zarządzania, nowe systemy sponsorów, zarządzanie personelem... lista jest długa. Nowy edytor naklejek pozwala graczom tworzyć najbardziej autentycznie wyglądające malowanie, jakie gra kiedykolwiek dostarczyła we wszystkich trybach, a w trybie Mój zespół naprawdę błyszczy jako tryb skupiający się na tworzeniu tożsamości zespołu.
„Droga do sławy” również powraca, a Konnersport przeszedł z tradycyjnych walk w środku stawki do rywalizacji o mistrzostwo. Nowością w tym roku jest to, że gracze mogą również zabrać Konnersport (i zespół APXGP z F1®, dla posiadaczy Edycji Ikonicznej) zarówno do kariery kierowcy, jak i trybu Mój zespół.
About F1® Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 18 days ago
- 2 months ago