KARIX2583 years agoNie mogę wejść do f1 22 Nie mogę wejść do f1 22 jest napisane nie zalogowano do profilu, nie rozumiem nie wiem gdzie mam się zalogować wcześniej normalnie działało
Pietrzak1993 years agoTeż tak miałem i problem rozwiązałem tym że nie korzystam już z orginia tylko z EA app
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 12 hours ago271 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 12 hours ago271 Posts
Recent DiscussionsEA SPORTS™ F1® 25: Pakiet Sezonu 2026 wprowadza sezon 2026 na pole startowe Przepisz pole startowe w EA SPORTS™ F1® 25: Pakiecie Sezonu 2026 i EA SPORTS™ F1® 25: Edycji Sezonu 2026, z globalną premierą 3 czerwca 2026 r. na PlayStation®5, Xbox Series X|S i PC. Dodawanie do ...F1 2025 Steam błąd magazynu zdalnego Przestało mi działać F1 2025. Zrobiłem aktualizacje sterowników karty. Odinstalowałem F1 i zainstalowałem ponownie na steam. Pojawia się komunikat błąd magazynu zdalnego lub nieudane wczytywanie. Gr...błąd f1 jak odpalam f1 to mi crashuje pc. co moge zrobić ? PRZYGOTUJ SIĘ NA NOWĄ ERĘ W SZÓSTYM SEZONIE Nowa era Formula 1® zbliża się wielkimi krokami, więc ćwicz swoje umiejętności wyścigowe dzięki kilku zawodom, które pojawią się w F1® 25. Od 4 marca do 3 czerwca podium czeka na PlayStation®5, Xbo...F1 25 witam mam problem z nagrodami na wstepnie dodam rozłączałem konto nawet przewinstalowałem system nic nie pomogłe ea help nie pomogło nie potrafią zmagam się z tym od paru miesiecy kupione gry na stea...