Forum Discussion
Hej YoungBoomin21
Dzięki za podzielenie się z nami feedbackiem. Jeśli masz jeszcze jakieś spostrzeżenia po kolejnych przejazdach, śmiało daj znać.
Dzięki za odpowiedź, apropo tego madringu, po przejechaniu kilkunastu okrążeń i przyzwyczajeniu się do niego, dalej sądzę że tarki w zakręcie 5 są zbyt przesadzone, czasami jakiś gracz lub bot po prostu zrobi dive bomba no i nie ma gdzie uciec więc te tarki wywalają w górę i ładuje się w ścianie lub traci podłogę. Liczę na to, zmienicie coś z nimi w przyszłej aktualizacji. Zauważyłem również że startując z dalszych pozycji głównie P22-P20, na niektórych torach po starcie otrzymuje się S Mode'a i ma się przez to przewagę (głównie to Wielka Brytania i Belgia), więc jest to też poniekąd jakiś bug, ale nie że tylko narzekam ten season pack jest naprawdę świetny i mam dużo fun'a grając w niego. Bateria jest wymagająca do oszczędzania, ale przez to jeździ się lepiej i więcej myśli podczas okrążeń. Bolidy też, malowania są starsznie op (mam nadzieję, że za jakiś czas dodacie jakiś specjalne malowania) i przez to, że są mniejsze walki są czystsze. Naprawdę to DLC jest bardzo dobre jak na tak zaskakująco niską cene.