Ravehic11Seasoned Newcomer4 months agoProblem z dodawaniem znajomych w F1 25 Ostatnio kupiłem F1 25 na steamie mam juz przegrane 50 godzin, namowilem kolege aby rowniez kupil zebtsmy pograli razem w trybie kooperacji wczesniej nie zwracalem na to uwagii ale nie moglem dodawac...Show More
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 12 days ago251 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 12 days ago251 Posts
Recent DiscussionsF1 25 nie chce działać Hej, mam problem z odpaleniem gry f1 25. ostatnio kiedy kupiłem grę na Steam gra działała bez zarzutów, po ostatnim razie kiedy chciałem znowu zagrać, gra nie chce się totalnie włączyć, a na dodate...Force feedback missing at the start of session Force feedback is missing with the start of every session. It occurs in career mode, time trail, open lobbies and ranked multiplayer. The fix for me is to open the menu and close it. For Single pla...F1 25 - próba czasowa - problem F1 25. Wszystko dział bez zarzutu. Natomiast gdy próbuję zagrać w Próbę czasową tor zaczyna się wczytywać i bez żadnego ostrzeżenia gra się wywala. I na tym koniec. Zainstalowane są najnowsze sterown...Wybór kierownicy Czy kierownica fanatec CSL elite będzie dobrym wyborem na pierwszą kierownicę w życiu? https://allegro.pl/oferta/kierownica-fanatec-csl-elite-f1-set-formula-ps4-ps5-pc-baza-obrecz-pedaly-17500011872 ...Problem z freezami gry Cześć, od bardzo dawna męczę się z F1 25, która podczas wyścigu wystepuje freez. Freezy objawiają się tak, że obraz stoi, dźwięk znika, sterowanie przestaje działać i muszę zamykać F1 25 Men...