MinardixRising Newcomer11 months agoProblem z F1 24 Witam Posiadam grę F1 24 od tygodnia i mam problem z zapisywaniem postępów Nie działa autozapis mimo że w opcjach gry jest on włączony Po każdym uruchomieniu gry moje postępy są resetowane Show More
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 23 hours ago254 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 23 hours ago254 Posts
Recent DiscussionsProblem z uruchomieniem gry F1 25 Od około 3 tygodni gra F1 25 (zapewne po jakiejś aktualizacji) się w ogóle nie uruchamia. Pojawia się okno ładowania gry, sprawdzania aktualizacji, anticheata, uruchamiania gry. Następnie pojawia się...Bład-F1 Steam Gdy włączam gre przez steama, gra sie powoli włącza laduje sie antycheat w panelu steam pisze uruchamianie nagle po włączeniu ea antycheat gre wyrzuca a w panelu na steam jest powrót do opcji graj. ...F1® 25 – wersja 1.16 – INFORMACJE O AKTUALIZACJI Aktualizacja 1.16 została wprowadzona o godz. 11:00 CET w poniedziałek, 8 grudnia. Aby otrzymać aktualizację, upewnij się, że komputer lub konsola ma połączenie z Internetem. Problem z fpsami witam mam problem jak wchodze do gry to w menu wszystko normalnie śmiga i fpsy normalne ale jak juz wejdę na próbe czasową albo wyścig itp to mam stałe 30 fps a jak siedze w pit lane to nawet 15 F1 25 nie chce działać Hej, mam problem z odpaleniem gry f1 25. ostatnio kiedy kupiłem grę na Steam gra działała bez zarzutów, po ostatnim razie kiedy chciałem znowu zagrać, gra nie chce się totalnie włączyć, a na dodate...