Forum Discussion

ku__shhpwa's avatar
ku__shhpwa
Rising Newcomer
19 days ago

Problem z kierownicą logitech G923 F1 25

Witam od dzisiaj nagle mam nietypowy problem z moją kierownicą a dokładnie z force fedbackiem.

Gram w f1 25 drugi dzień i tego drugiego dnia pojawił się problem z szalejącym force feedbackiem który pojawia się dopiero po zastosowaniu opcji powtórki. Dopóki nie wywalę się z tory i nie użyje powtórki jest dobrze jak już wznowie wyścig po powtórce kierownica zaczyna ciągle drgać i reagować na wszystko dużo mocniej. Samo zachowanie kierownicy pod kątem skręcania itd. bez zmian problem występuje jedynie z wibracjami bo nawet na prostej kierownica ciągle drży. 

4 Replies

• Konrado25's avatar
    Konrado25
    Rising Newcomer
    17 days ago

Mam dokładnie ten sam problem. Nawet odinstalowałem grę ale problem jest cały czas taki sam

• HypeeerChan's avatar
    HypeeerChan
    Seasoned Newcomer
    10 days ago

Spróbuj w GHub w ustawieniach kierownicy zmienić Audio Effects na zero, u mnie to pomogło i wibracje po cofnięciu lub wznowieniu gry znikły

• Konrado25's avatar
    Konrado25
    Rising Newcomer
    9 days ago

A gdzie znależć te ustawienia w f1 czt w logitech ghub bo pisze że audio effects dotyczy tylko słuchawek a nie kierownic i nie umiem znależć?

• HypeeerChan's avatar
    HypeeerChan
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

W Logitech GHUB, wchodzisz w ustawienia kierownicy i ostatni suwak na zero. 

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.226 PostsLatest Activity: 6 days ago