Forum Discussion

Jacop_PL's avatar
Jacop_PL
Rising Newcomer
4 months ago
Solved

Problem z sterowaniem głosowym

Kupiłem F1 24 na steam i nie widze jej w EA app, w dodatku nie działa mi sterowanie głosowe. Próbowałem reinstalacji zarówno F1 jak i EA app ale nic. Dodam że mam BF2042 i normalnie działa

• Hej,

Z tego co kojarzę, F1 24 jest jedną z tych gier, które nie wymagają EA App, wystarczy, że zalogujesz się na swoje konto EA w samej grze.

Co do problemu z wykrywaniem głosu, spróbuj wykonać poniższe kroki:

• Odinstaluj wszystkie pakiety językowe Kinect for Windows i Microsoft Speech Recognition
    • Pobierz i zainstaluj Kinect for Windows Runtime 2.0 z oficjalnej strony Microsoftu.
    • Zainstaluj x64_SpeechPlatformRuntime z folderu instalacyjnego gry
    • Zainstaluj odpowiednią paczkę Kinect z tego samego folderu.

2 Replies

• Hej,

Z tego co kojarzę, F1 24 jest jedną z tych gier, które nie wymagają EA App, wystarczy, że zalogujesz się na swoje konto EA w samej grze.

Co do problemu z wykrywaniem głosu, spróbuj wykonać poniższe kroki:

• Odinstaluj wszystkie pakiety językowe Kinect for Windows i Microsoft Speech Recognition
    • Pobierz i zainstaluj Kinect for Windows Runtime 2.0 z oficjalnej strony Microsoftu.
    • Zainstaluj x64_SpeechPlatformRuntime z folderu instalacyjnego gry
    • Zainstaluj odpowiednią paczkę Kinect z tego samego folderu.
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Jacop_PL​ Jeśli post Revan2000s​  odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania, śmiało daj nam znać!  

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.228 PostsLatest Activity: 2 days ago