JuzeweNewcomer11 months agoproblem z zalogowaniem Twoje dane logowania EA mogły utracić ważność. Spróbuj ponownie lub zresetuj hasło." Próbowałem kilka razy zmieniać hasło, lecz nic to nie zdziałało, ciagle wyswietla mi się ten sam komunikat. Show More
EA_KalinaCommunity Manager11 months agoJuzewe Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
Featured PlacesF1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 9 days ago265 Posts
F1® Dyskusja o serii Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.Latest Activity: 9 days ago265 Posts
Recent DiscussionsSEZON 5 ŚWIĘTUJE WIELKIE HISTORIE Z 2025 ROKU Emocjonujące zakończenie, koronacja nowego mistrza i przykuwające uwagę wydarzenia w całej stawce – sezon 2025 Formula 1® jest z pewnością wart zapamiętania. W F1® 25 chcemy uczcić niektóre elektr...Gra nie widzi kierownicy Witam, kupiłam grę F1 25 i nie widzi mojej kierownicy. Moja kierownica to Thrustmaster t300 (jest na liscie kompatybilnych z grą) mam aktualne sterowniki, kierownica działa w innych grach. Próbowałam...Crash do pulpitu Mam poważny problem ponieważ gdy wlacze tyb grand prix (bo chialbym sprawdzic jakie mam tempo do botow na danym poziomie trudnosci) badz tryb podzielonego ekranu, tak tez w sekcji ustawien, w sensie ...F1 25 brakujący Plik w EA Javelin anticheat Anticheat nie posiada pliku eaanticheat.sys ;gra działa, później plik znika, crashuje sie, po nowej instalacji nadal to samo, wszystkie gry działają tylko EA nie działa, pliku eaanticheat.sys również...F1 25 – crash do pulpitu przy uruchamianiu kariery i eventów F1 World Cześć, mam poważny problem z F1 25 polegający na natychmiastowym crashu do pulpitu w określonych trybach gry. Gra crashuje 1–2 sekundy po kliknięciu w: Karierę dwuosobową Niektóre konkretne...