Forum Discussion

kapi10102013's avatar
kapi10102013
New Novice
23 days ago

Problem z zapisaniem gry

Witam. Mam problem z zapisaniem gry podczas wyścigu w trybie mój zespół.  Problem zaczął mi doskwierać stosunkowo niedawno grę mam od premiery . Ale to uniemożliwia mi normalną grę. Nie mogę pograć powiedzmy 30 minut i zapisać i wyjść.  Gram na ps5

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej kapi10102013​ 

Sprawdź ilość wolnego miejsca na dysku konsoli oraz upewnij się, że zostały zainstalowane wszystkie aktualizacje.

Dodatkowo wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min.

• kapi10102013's avatar
    kapi10102013
    New Novice
    23 days ago

Miejsca wolne mam 1tb.  Konsola też była wyłączona i także to nie pomaga 

• kapi10102013's avatar
    kapi10102013
    New Novice
    22 days ago

Na innym profilu jest to samo . Jak to w ogóle jest możliwe że człowiek placic grube pieniądze za grę w które nie może pograć bo jest zepsuta podstawowa funkcja gry czyli zapisywanie rozgrywki. Nie chcę mi się grać  pełnego wyścigu tylko pograć sobie przez 30 minut i wyjść z gry. Nie mogę tego zrobić bo nie da sie zapisać gry.  To jest naprawdę śmieszne i żenujące 

• kapi10102013's avatar
    kapi10102013
    New Novice
    20 days ago

Coś wiadomo czy to zostanie rozwiązane? Na ea help powiedzieli mi że nad tym pracują.  Ale nie  sie nie dzieje.  Dalej nie można normalnie grac 

• Zauważyłem że da rade zapisać gre przez 2-3 okrążenia.  Jak już mam więcej np 21 to nie udaje sie zapisać.  To jest naprawdę frustrujące 

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.220 PostsLatest Activity: 16 hours ago