Forum Discussion

kapi10102013's avatar
kapi10102013
New Novice
4 months ago

Problem z zapisaniem gry

Witam. Mam problem z zapisaniem gry podczas wyścigu w trybie mój zespół.  Problem zaczął mi doskwierać stosunkowo niedawno grę mam od premiery . Ale to uniemożliwia mi normalną grę. Nie mogę pograć powiedzmy 30 minut i zapisać i wyjść.  Gram na ps5

8 Replies

• Zauważyłem że da rade zapisać gre przez 2-3 okrążenia.  Jak już mam więcej np 21 to nie udaje sie zapisać.  To jest naprawdę frustrujące 

• kapi10102013's avatar
    kapi10102013
    New Novice
    4 months ago

Coś wiadomo czy to zostanie rozwiązane? Na ea help powiedzieli mi że nad tym pracują.  Ale nie  sie nie dzieje.  Dalej nie można normalnie grac 

• kapi10102013's avatar
    kapi10102013
    New Novice
    4 months ago

Na innym profilu jest to samo . Jak to w ogóle jest możliwe że człowiek placic grube pieniądze za grę w które nie może pograć bo jest zepsuta podstawowa funkcja gry czyli zapisywanie rozgrywki. Nie chcę mi się grać  pełnego wyścigu tylko pograć sobie przez 30 minut i wyjść z gry. Nie mogę tego zrobić bo nie da sie zapisać gry.  To jest naprawdę śmieszne i żenujące 

• kapi10102013's avatar
    kapi10102013
    New Novice
    4 months ago

Miejsca wolne mam 1tb.  Konsola też była wyłączona i także to nie pomaga 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej kapi10102013​ 

Sprawdź ilość wolnego miejsca na dysku konsoli oraz upewnij się, że zostały zainstalowane wszystkie aktualizacje.

Dodatkowo wyłącz konsolę i odłącz ją od zasilania na 3 min.

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.240 PostsLatest Activity: 18 days ago