Forum Discussion

Hysiuuuuu's avatar
Hysiuuuuu
Newcomer
2 months ago

Wyrzucanie z Lobby

dzień dobry,

Zgłaszam się z problemem gry, a właściwie jej braku możliwości w trybie wieloosobowym. 
codziennie podczas wyścigu zostaję wyrzucony podczas gry. Wyskakuje komunikat „zmiana gospodarza” a następnie rozłącza mnie z wszystkimi graczami i wyrzuca z rozgrywki. Czasami jak uda się przejechać kwalifikacje to jeszcze przed wyścigiem wyświetla się komunikat „zbyt mało graczy, żeby rozpocząć…”, co jest bzdurą, ponieważ graczy jest wystarczająco. 
Problem pojawia się od momentu zakupienia gry w Marcu 2025. Dodam, że wyścigi jeżdżę razem z kolegą, który ANI RAZU nie miał podobnej sytuacji. Ciekawe czy EA jest w stanie sprawdzić ilość dokończonych wyścigów online na moim koncie?

aha, dodam, że jestem pewien, że problem nie jest po stronie połączenia internetowego. Prędkość jest wystarczająco na pasmie 5 GHz.

W międzyczasie zdążyłem sprawdzić ustawienia WIFI, czyścić cache, zresetować konsolę PS5, ponownie instalować grę (to ostatnie około 10 razy - problem znikał na jeden dzień jakoś)

Żaden z wymienionych środków nie rozwiązał problemu 

No RepliesBe the first to reply

About F1® Dyskusja o serii

Dołącz do innych graczy, którzy rozmawiają o klasycznych grach F1® tutaj.240 PostsLatest Activity: 17 days ago