@Greg2327 sprawdz w ustawieniach gry jakie masz ustawienie przelaczania zawodnikow. Domyslne o ile pamietam jest takie, ze jak przelaczasz na zawodnika, to on chwile biegnie w kierunku ktorym biegl i dopiero potem masz kontrole. Mnie osobiscie to dobija...sprobuj zmienic na inna opcje i obadaj. Co do przewracania. Niestety z tego co widze dziala to tak, ze jak przeciwnik ma "zapiety magiczny pressing" to Messi potrafi wywalic Blanca, Hierro czy Puyola. Neymar to najlepszy odbiorca odbiorem tradycyjnym, Dybala ma 9999999 sily. Takze...wiem o czym mowisz i jedyne co mozesz zrobic to szybka gra pilka (co ofc w 99% przypadkow jest bez sensu anyway, bo Twoi zawodnicy beda podawac przeciwnikowi "bo pressing"...). Ja osobiscie wymiekam przy stylu w jakim ta gra mnie ekhmm. Nie powiem co. Dzis zagralem w Div V 15 meczy. Wszystko w tylek bo:
1. Ultra duper pressing bez zuzywania staminy
2. Schematy
3. Ping pong (5 odbiorow w 1 akcji 5 razy pilka pod nogami przeciwnika).
Jakbym Wam pokazal akcje i gole jakie trace to chyba lapal bym sie na jakas rente. Zagralem lacznie nie wiem 500 meczy? Normalnych, wyrownanych na poziomie, zacietych mialem...5? Ani razu nie zdazyl mi sie mecz, zeby zawodnicy przeciwnika czy w ataku czy odbiorze zachowywali sis tak jak moi...potkniecia o wlasne nogi, niecelne pasy na kilometry, "czekanie" w 100% sytuacjach z podaniem, strzalem az bedzie spalony, obronca sie ustawi albo Bog wie co jeszcze. Dramat.