Forum Discussion
2 years ago
@Avalayya napisał/a:@LubieHejtowacCo jak co ale to nie jest zbugowane zadanie. Pisze wyraźnie zdobądź jedną gwiazdkę. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Człowieku, jeżeli uważasz że tak to powinno wyglądać to nie mamy o czym rozmawiać. 1 gwiazdką to powinno być minimum, a nie że musisz robić 2x to samo bez celu. Nie wyskakuj mi tutaj z dziecinnym tekstem "czytanie ze zrozumieniem" bo to jest tak samo żałosne jak i często gęsto ich podejście do gier.
AntiJeans49
2 years agoNew Traveler
@LubieHejtowac Mam ten sam problem, bo mi nie zaliczyło w ogóle zadania mimo zrobienia wszystkich "gwiazdek" od razu na drugim poziomie. Jeśli prześledzisz inne zadania w tej grze i w jej poprzedniczkach to gra praktycznie zawsze zaliczyła zadania robione "na wyrost" czy ponad wymagania minimalne. Nadto zwykła logika: gdy zdobywasz dwie gwiazdki w danym Momencie, to w skład tych dwóch gwiazdek wchodzi chyba ta jedna wymagana w zadaniu
About FC 24
Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,658 PostsLatest Activity: 7 days ago
Recent Discussions
- 15 days ago