Forum Discussion

DAWCiO5pl's avatar
2 years ago
Solved

10 godzinna wersja próbna po zakupie gry

Witam. Tydzień temu kupiłem abonament EA Play na Steam, aby zobaczyć czy EA FC zadziała na moim komputerze. Na 10 godzinnej wersji próbnej pozostały mi 3 godziny a dziś kupiłem wersję cyfrową w sklepie stacjonarnym. Po wpisaniu kodu aktywacyjnego nic się nie stało. Czy muszę "ukończyć" te 3 godziny wersji testowej, aby mieć tak jakby już gre normalnie, czy zrobiłem błąd i najpierw miałem czekać aż wersja próbna się skończy i potem wpisać kod. Oczywiście drugi raz kodu nie mogę wpisać

• @DAWCiO5pl W bibliotece masz FC24? Sprawdź na start czy przypadkiem nie uruchamiasz gry z pliku FC24_Trial.exe bo powinieneś z FC24.exe. Te pliki znajdziesz w folderze z grą.

4 Replies

• @DAWCiO5pl W bibliotece masz FC24? Sprawdź na start czy przypadkiem nie uruchamiasz gry z pliku FC24_Trial.exe bo powinieneś z FC24.exe. Te pliki znajdziesz w folderze z grą.
  • Avalayya's avatar
    Avalayya
    Hero+
    2 years ago
    @DAWCiO5pl Oznacz jak możesz rozwiązanie problemu tak by inni mogli spróbować tego sposobu. 🙂

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,660 PostsLatest Activity: 4 hours ago