BlackPrinceF12 years agoSolved100% cpu Pomocy. Podczas grania mam cały czas 100 procent użycia procesora. Temperatury mam na poziomie 70 stopni przez cały czas. Pacjent to i5 10 generacji rtx 3060 EA_Kalina2 years agoHej @BlackPrinceF1 Dzięki za Twój wpis. Zajrzyj proszę do tematu TUTAJ. Pozdrawiam, _Kalina
EA_Kalina2 years agoHej @BlackPrinceF1 Dzięki za Twój wpis. Zajrzyj proszę do tematu TUTAJ. Pozdrawiam, _Kalina
EA_Kalina2 years agoHej @BlackPrinceF1 Dzięki za Twój wpis. Zajrzyj proszę do tematu TUTAJ. Pozdrawiam, _Kalina
EA_KalinaCommunity Manager2 years agoHej @BlackPrinceF1 Dzięki za Twój wpis. Zajrzyj proszę do tematu TUTAJ. Pozdrawiam, _Kalina
About FC 24Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,620 PostsLatest Activity: 11 hours ago
Recent DiscussionsNie można aktywować fc24Czy da się odzyskać nadpisaną karierę zawodnika?SolvedArsenal vs arsenal w ultimate team fc 25 help..Nie mogę wysłać składu wbs 84x 5Brak kontroli nad nad zawodnikiem przez pewien czas