Forum Discussion

El-Pisdolero's avatar
2 years ago

automatycznie przegrane drafty

Kolejna gra od EA w tematyce piłkarskiej i kolejny raz cheaterzy w draftach. Grałem w większość edycji FIFA teraz gram w EA FC i w każdej z tych gier rozgrywam wiele draftów na które wydaje fifa pointsy jak i coinsy. Robie skład tracze czas ciesze sie jak mam świetnych piłkarzy po czym wchodzę do meczu i dostaje cheatera który wyrzuca mnie z meczu przy 0:0 w 1 minucie i w tym momencie trace pieniądze jezeli draft za FP jak i czas za poświęcony na zbudowanie drużyny oraz na zarobienie monet. Naprawcie tę grę bo powoli mam dość tracenia pieniędzy i czasu. A i ktoś by powiedział że można złożyć wniosek o token draft, poblem w tym że to jest ruletka przy której najczęściej przegrywam. W 2 na 3 przypadkach nie zasługuję na zwrot tokenu 🙂

1 Reply

• Mam to samo,uwielbiam grać drafty,niestety ten tryb na PC leży.. to istna gwarancja straty 15k coinsów. 
    15 Draftów zagranych z czego minimum 7 to cheaterzy wyrzucający mnie przy 0:0.. Wcześniej to chociaż działo sie w finale,teraz lecisz w 2 rundzie od razu 🙂 

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 13 hours ago