Forum Discussion
7 Replies
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @MatijZiomal
Wygląda na to, że nie logujesz się do aplikacji niewłaściwym kontem EA. Adres konta EA nie musi być ten sam co do konta PSN.
Zaloguj się na stronie swojego profilu EA za pomocą danych konta PSN i podejrzyj swój adres email (będzie on w większej części wygwiazdkowany, ale być może uda Ci się ustalić swój poprawny email).
E-mail mi się zgadza, więc dalej nie wiem w czym tkwi problem a kontaktując się z działem pomocy nie dostaje żadnej odpowiedzi
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
@MatijZiomal kontaktując się z nami (najszybciej poprzez czat) przygotuj swój PSN ID oraz upewnij się, że posiadasz w czasie rozmowy dostęp do maila (na poczet weryfikacji konta).
Złożyłem już trzeci raz mam nadzieję ze tym razem się uda to rozwiązać 🙂
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Trzymam kciuki @MatijZiomal
Niestety dalej nic, moje posty są ustawiane jako zrealizowane i nic z tym nie mogę zrobić a do teraz nie mam dostępu do swojego klubu w aplikacji :D
- EA_Kalina2 years ago
Community Manager
Hej @MatijZiomal
Pamiętaj, że wciąż mogę Ci udzielić jedynie podpowiedzi - konkrety dotyczące konta możesz pozyskać przez nasz live czat.
Zwróć uwagę, czy po zalogowaniu się do konta EA za pomocą danych Twojego konta PSN, czy w zakładce O MNIE widzisz nazwę konta (MatijZiomal - czyli nazwa z tego konta, z którego teraz piszesz) czy też inny EA ID?
Jeśli natomiast widzisz nazwę MatijZiomal czy w sekcji POŁĄCZENIA widzisz swój PSN ID?
About FC 24
Recent Discussions
- 6 days ago
- 6 days ago
- 11 days ago