Ban na rynek transferowy za sprzedaż kart w EA FC 24
Dzień dobry,
Napisałem do Państwa obszernego maila w sprawie zablokowania mi dostępu do rynku transferowego w grze EA FC 24. Państwo stwierdziliście, że jestem coinsellerem, co nie jest prawdą. Państwa pseudo-pomocna strona ea.help.pl jest o kant czterech liter pomocna. Kontakt jest bardzo utrudniony, żadne argumenty do Państwa nie docierają, odpowiadacie Państwo bardzo lakonicznie i tak jakby bot pisał odpowiedzi z automatu. Gdzie jest możliwość obrony i przedyskutowania tej sprawy w formie telefonicznej? Nie ma możliwości odniesienia się do zarzutów, że jestem coinsellerem, co jest dla mnie krzywdzące. Dostałem bana tylko dlatego, że kupiłem karty za prawie 230K do zadań z sezonu 6 i potem chciałem je sprzedać. Gram regularnie dopiero od miesiąca. Wróciłem po pół roku przerwy na TOTS-y i tak Państwo mnie potraktowaliście. Czuję się pokrzywdzony, bo nigdy nie kupiłem żadnych coinsow od nikogo. Zawsze kupowałem FIFA points na starcie każdej odsłony gry z serii FIFA (a teraz FC 24). Ponawiam pytanie czy jest możliwość obrony przed tymi zarzutami w postaci kontaktu telefonicznego z Państwa biurem w Polsce?
Hej @slawek91_x2
Każde odwołanie odnośnie blokady w grze FC™ 24, wysyłane jest z poziomu konta EA do Działu Świadczonych Usług. Kontakt, dla wszystkich graczy, następuje poprzez wypełnienie formularza i nie nie ma możliwości kontaktu telefonicznego.
Aby uzyskać więcej informacji, przeczytaj informacje o ograniczeniu, zablokowaniu lub zawieszeniu konta EA.
W sprawach związanych z kontem możesz skontaktować się bezpośrednio z doradcą EA.