Forum Discussion

a6b59e529a7f1699's avatar
a6b59e529a7f1699
Seasoned Newcomer
11 months ago

biały ekran po uruchomieniu FC 24

Kupiłem synowi FC 24 i niestety nie działa. 
Przy uruchomianiu pojawia się biała plansza i nic więcej. Sprawdzałem  rożne ustawienia i nic się nie zmieniło. propozycje z forum nic nie zmieniają.

żeby było ciekawiej w ea.app widnieje czas gry, który liczy czas białego ekranu.

proszę o pomoc bo mały jest załamany.

7 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Hej. Sprawdź poniższe kroki i daj znać czy to pomogło. 

• Ustaw domyślnie na wysokowydajny procesor graficzny: Rozwiązywanie problemów z grafiką
    • Napraw swoją grę za pomocą EA App - Napraw (Biblioteka > Kropki na kafelku > Napraw)
    • Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA (Menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Odzyskiwanie aplikacji)
    • Sprawdź inne aplikacje, które mogą ograniczać wydajność aplikacji EA lub gry
    • Uruchom narzędzie System File Checkernastępnie sprawdź aktualizacje Windows procesora graficznego

• a6b59e529a7f1699's avatar
    a6b59e529a7f1699
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Uzyskałem "niezależną" opinię i winna była słaba karta grafiki.

Teraz mam inny problem. Kupiliśmy nowy komputer, z zapasem sprzętowym co do wymogów i na koncie syna (konto dziecięce) nie ma FC24 i nie można jej dodać, bo kod został już wykorzystany.

Czuję się oszukany, dziecko jest rozczarowane, bo prezent na mikołaja (gra) i urodziny (komputer) nie umożliwiają grę w FC24.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej a6b59e529a7f1699​ 

Do konta dziecka należy zalogować się wpisując EA ID (czyli pseudonim) a nie np. mail rodzica. Dodam tu także instrukcję resetu hasła, które warto odświeżyć i spróbować się zalogować ponownie.

W przypadku dalszych problemów z zalogowaniem się do konta EA, gdzie został już zarejestrowany kod gry FC 24, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio., wykonując kroki opisane w instrukcji: Jak skontaktować się z doradcą EA? 

a6b59e529a7f1699
    Seasoned Newcomer
    26 days ago

Problem nie dotyczy logowani do konta, tylko braku gry na koncie. Zgłoszenie do doradcy wysłałem równolegle do tego wpisu ale zamiast odpowiedzi zamknięto sprawę. Wznowiłem więc ją i czekam na efekty

a6b59e529a7f1699
    Seasoned Newcomer
    26 days ago

to jakaś porażka. połączył się ze mną człowiek na czacie i zanim rozwiązaliśmy problem przestał się odzywać a czat przestał działać. I w kółko pytał się o maile i ID. Podaję a on za chwilę znowu. ręce opadają. 

Featured Places

Node avatar for FC 24

FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.Latest Activity: 12 hours ago
4,669 Posts