Forum Discussion
Hej. Sprawdź poniższe kroki i daj znać czy to pomogło.
• Ustaw domyślnie na wysokowydajny procesor graficzny: Rozwiązywanie problemów z grafiką
• Napraw swoją grę za pomocą EA App - Napraw (Biblioteka > Kropki na kafelku > Napraw)
• Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA (Menu w lewym górnym rogu > Pomoc > Odzyskiwanie aplikacji)
• Sprawdź inne aplikacje, które mogą ograniczać wydajność aplikacji EA lub gry
• Uruchom narzędzie System File Checker, następnie sprawdź aktualizacje Windows i procesora graficznego
Uzyskałem "niezależną" opinię i winna była słaba karta grafiki.
Teraz mam inny problem. Kupiliśmy nowy komputer, z zapasem sprzętowym co do wymogów i na koncie syna (konto dziecięce) nie ma FC24 i nie można jej dodać, bo kod został już wykorzystany.
Czuję się oszukany, dziecko jest rozczarowane, bo prezent na mikołaja (gra) i urodziny (komputer) nie umożliwiają grę w FC24.
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Do konta dziecka należy zalogować się wpisując EA ID (czyli pseudonim) a nie np. mail rodzica. Dodam tu także instrukcję resetu hasła, które warto odświeżyć i spróbować się zalogować ponownie.
W przypadku dalszych problemów z zalogowaniem się do konta EA, gdzie został już zarejestrowany kod gry FC 24, proszę skontaktuj się z nami bezpośrednio., wykonując kroki opisane w instrukcji: Jak skontaktować się z doradcą EA?
- a6b59e529a7f169926 days agoSeasoned Newcomer
Problem nie dotyczy logowani do konta, tylko braku gry na koncie. Zgłoszenie do doradcy wysłałem równolegle do tego wpisu ale zamiast odpowiedzi zamknięto sprawę. Wznowiłem więc ją i czekam na efekty
- a6b59e529a7f169926 days agoSeasoned Newcomer
to jakaś porażka. połączył się ze mną człowiek na czacie i zanim rozwiązaliśmy problem przestał się odzywać a czat przestał działać. I w kółko pytał się o maile i ID. Podaję a on za chwilę znowu. ręce opadają.
- EA_Kuba28 days ago
Community Manager
Jeśli udało Ci się rozwiązać problem nie zapomnij oznaczyć odpowiedzi EA_Kalina jako rozwiązanie.