Forum Discussion

fabian121212123's avatar
2 years ago
Solved

Blad z fc24 znikil mi pilkarze i nagrody za poprzedni tydzien squad battles

Witam grałem wczoraj koło 11.40am w FC 24 dostałem nagrody piłkarzy i paczki oraz fut poins ukończyłem zadanie uzyskując piłkarza drogo jota SN 86 fioletowy i czarnego 90 innego.dzis logując się do gry wyświetlił się komunikat błąd synchronizacji z chmura po włączeniu na nowo konsoli zalwarzylem że straciłem wszystkie nagrody które wczoraj dostałem co teraz można zrobić proszę o pomoc

• Hej @fabian121212123 

Konsola zapisuje w chmurze tylko pliki związane z ustawieniami gry, oraz postępami w trybach dla jednego gracza. 

Komunikat, który Ci się wyświetlił nie ma wpływu na karty w FUT, z racji tego, że one przypisane są do Twojego konta EA. 

Jeśli na Twoim koncie brakuje jakiejkolwiek zawartości - skontaktuj się z nami bezpośrednio: 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @fabian121212123 

Konsola zapisuje w chmurze tylko pliki związane z ustawieniami gry, oraz postępami w trybach dla jednego gracza. 

Komunikat, który Ci się wyświetlił nie ma wpływu na karty w FUT, z racji tego, że one przypisane są do Twojego konta EA. 

Jeśli na Twoim koncie brakuje jakiejkolwiek zawartości - skontaktuj się z nami bezpośrednio: 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,641 PostsLatest Activity: 9 hours ago