Forum Discussion

KarCik13's avatar
2 years ago

Brak dostępu do rynku companion

Produkt: EA SPORTS FC 24
Platforma:Microsoft XBOX One
Podaj na jakiej platformie grasz? Microsoft Xbox One X
Jak brzmi Twój gamertag/PSN ID/Switch ID? KarCik13
W którym trybie miało to miejsce? Ultimate Team™
W jakim trybie? Rivals
Czy możesz wskazać dzień (DD/MM/RRRR), w którym wystąpił błąd? 26-01-2024
O której godzinie wystąpił błąd? (GG:MM) 15:45
W jakiej strefie czasowej mieszkasz? GMT (UTC)
Jak często występuje ten problem? 100%
W jaki sposób możemy odtworzyć ten problem? Odblokować mi dostęp do rynku webapp/companion.
Co się dzieje? Brak odblokowanego rynku w aplikacji Companion/WebApp
Co powinno się stać? Powinien zostać odblokowany według waszych informacji po 2/4 dniach . Dzisiaj jest 9 dzień i brak reakcji .

17 stycznia założyłam konto, zainstalowałam grę i do dnia dzisiejszego po rozegraniu ponad 100 meczów nie mam w dalszym ciągły odblokowanego rynku w aplikacji companion/webapp . Czy to jest jakiś żart ? W artykule który widnieje pod wskazanym linkiem jest napisane wyraźnie że dostęp do owego rynku odblokowywany jest zazwyczaj po 2/4 dniach. Ile można jeszcze czekać ? Kupiłam grę w sklepie otrzymałam niekompletny produkt ponieważ nie mogę używać owych aplikacji . Dużo spędzam czasu handlując na rynku z poziomu telefonu, nie mam zamiaru całymi dniami przesiadywać przed telewizorem i robić to z interfejsu samej gry na konsoli. Ile mam jeszcze czekać ? Do kolejnej edycji gry ? Czy poprostu grę wywalić do śmietnika ? 
Proszę o natychmiastową odpowiedź i reakcję do wyżej wymienionego problemu.

Na razie jeszcze pozdrawiam .

6 Replies

• Odblokowanie rynku na WEB APP.

Jest ktoś mi w stanie powiedzieć jak długo czeka się na odblokowanie dostępu do rynku poprzez weba lub apkę w telefonie ?

Samo EA pisze, że wystarczy logowanie codzienne do apki oraz czynne granie w UT ( zwykłe wystarczą dwa logowania ) * bez przestady, robię to od miesiąca by uzyskać dostęp i za żadne skarby nie zostaje on mi przyznany ....

• KarCik13's avatar
    KarCik13
    2 years ago
    @chaoskat5 Przecież to jest żart co oni wyprawiają. Mija 10 dzień i brak dostępu. Gdzie jest ekologia w tym wszystkim ? Tv+konsola zużywa chyba więcej prądu niż telefon ? Ta firma robi się powoli żartem i to jak traktuje swoich żywicieli. Jeżeli w sklepie masz prawo zwrotu do 14 dni to masz na to 14 dni . Jeżeli EA ma napisane że rynek odblokowywuja między 2/4 dni to nikt nie wie ile to może trwać .
    Śmiech na sali i tyle .
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @KarCik13 @chaoskat5 

Dzięki za Wasze zgłoszenia. 

Zgodnie z informacjami zawartymi w tym artykule nie ma innej możliwości uzyskania przywileju korzystania z rynku transferowego z poziomu aplikacji towarzyszącej i Web App, jak uzyskanie go poprzez aktywność w grze. 

Ani poprzez forum, ani przez kontakt z nami poprzez czat, nie mamy możliwości przyznania tego dostępu. 

Wspomniany przeze mnie artykuł określa minimalne wymagania odnośnie aktywności w grze, są one indywidualne dla każdego użytkownika i dostęp nie koniecznie musi być przyznany w minimalnym przedziale czasu. 

• @EA_Kuba No to chyba trzeba coś z tym problemem zrobić i udoskonalić. Zrobiłam research po obco języcznych działach forum Ea i tych zgłoszeń jest setki a odpowiedź jedna. Kpicie nam graczom prosto w twarz zamiast pochylić się nad tematem i coś działać w tym kierunku. To już w państwowym urzędzie jak zgłoszą mieszkańcy dany problem nie rzadko nawet i kilkadziesiąt razy to udaje się coś zdziałać i naprawić dane zgłoszenie. A tutaj jedna śpiewka. Kpina.
  • @EA_Kuba Mija już 12 dzień . Dalej nie mam dostępu do companion. Ile mam jeszcze czekać? Dzięki nam macie co do garnka włożyć a wy sobie z nas żarty robicie. Proszę o wysłanie na priv numeru telefonu z kim mogę na ten temat porozmawiać.

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,642 PostsLatest Activity: 2 days ago