Forum Discussion

placuszki2137's avatar
2 years ago

brak dzwieku w ea fc 24

Witam od jakiegos czasu nie mam w ogole dzwieku w ea fc 24 nic nie slychac nie jest to problem glosnikow ani ustawien poniewaz nic nie bylo zmieniane a w przypadku innych gier lub stron internetowych wszystko slychac 

8 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @placuszki2137 

Na start sprawdź poziom dźwięku w Ustawieniach a jeśli jest ustawiony na 10 wówczas usuń Ustawienia osobiste (Konfiguracja> Profil> Usuń) i uruchom poownie grę.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Czy w grze slychać np. dźwięki z trybun, kopanie piłki, czy jest to zupełna cisza?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Dzięki za update @placuszki2137 

Sprawdź jeszcze:

- czy ustawienia dźwięku w systemie są ustawione na stereo

- czy na innym urządzeniu np. słuchawki słychać dźwię w grze

Przetestuj także działanie FC™ 24 na zupełnie nowym koncie administratora i daj znać jak poszło.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

Nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi od Ciebie @placuszki2137 . Oznaczyłam jednak moje wcześniejsze porady jako rozwiązanie - mogą się przydać innym, którzy tu zajrzą. Jeśli masz więcej pytań albo potrzebujesz pomocy, daj znać! 

• A u mnie na przykład po uruchomieniu gry są niepożądane dźwięki (szum, jakby gwar) zamiast dźwięku gry, w trakcie meczu również. Co mogę zrobić żeby normalnie słyszeć dźwięki gry?

About FC 24

Dołącz do forów społeczności i porozmawiaj z nami o swoich doświadczeniach w EA SPORTS FC™ 24.4,661 PostsLatest Activity: 18 hours ago