Forum Discussion
Hej @kond1920lgt
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Sprawdź proszę czy uda się rozpocząć proces pobierania z poziomu przeglądarki internetowej na stronie:
EA SPORTS™ FC 24 PlayStation Store
Pamiętaj by zalogować się kontem do którego została przypisana gra.
Dzisiaj na czacie pisałem z kimś z drugiego końca świat, kto nie ogarniał że żyje albo z botem. Opisujesz problem, a w odpowiedzi masz pytanie czy dobrze się czujesz albo masz dobry dzień, serio ea? Więc kolejny raz sprawa olana.
Z własnych prób znalezienia rozwiązania wiem, że gra została dodana do biblioteki ale w wersji tylko na PS5 (przez aplikację jest to widoczne) czego nie widać na konsoli PS4 no i wiadomo że nie można pobrać. W historii transakcji kod widnieje jako zrealizowany na wersję PS4 i PS5 czyli prawidłowo, ale dodaję się jakimś cudem tylko na PS5. To samo tyczy się kodu na paczki, też zrealizowana transakcja, a zawartości brak.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @PelusMTW
Miej na uwadze, że Answers HQ to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gier EA. Jeśli chcesz porozmawiać z przedstawicielem EA, skontaktuj się z nami bezpośrednio.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Czy zgodnie z tym o czym wspomniałem wcześniej, próbowałeś grę pobrać bezpośrednio z poziomu strony internetowej?
Dodatkowo, czy grę kupiłeś poprzez PlayStation Store?
- 2 years ago
Proszę czytać ze zrozumieniem.
Pisałem, że na pomocy ea łączy z amebami co nie ogarniają życia to jak ktoś ma pomóc?
Pisałem również, że przez aplikację czy stronę internetową pokazuje, że gra jest w bibliotece w wersji wyłącznie na PS5 więc jak ma się niby dać pobrać jak ktoś posiada PS4? Dlatego nie widać gry na konsoli.
Wystarczy dodać 2 + 2 i wychodzi, że głównym błędem jest to, że gra zostaje dodana nie na tą platformę i dlatego nie można jej pobrać, a w historii transakcji jest wersja na dwie konsole. A nie szukacie ciągle czy da się pobrać, no nie da się bo nie ta konsola.
Wnioskując po ilości problemów z pobraniem gry po wpisaniu kodu i to na różnych platformach problem leży tylko i wyłącznie po stronie ea.
- 2 years ago
Polecam też napisać do polskiego supportu na help chat. Mi osobiście pomogli i gra wróciła do biblioteki w ea app. Żeby się z nimi połączyć trzeba wejść w ten link: https://help.ea.com/pl/help-top-issues/?product=fc-24 i wybrać opcję "chcę otrzymać zwrot pieniędzy". Tam będzie opcja połączenia na chacie z supportem.
About FC 24
Recent Discussions
- 24 hours ago
- 8 days ago
- 9 days ago
- 10 days ago