Forum Discussion
Hej @PelusMTW
Miej na uwadze, że Answers HQ to przede wszystkim forum społeczności skupionej wokół gier EA. Jeśli chcesz porozmawiać z przedstawicielem EA, skontaktuj się z nami bezpośrednio.
Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ
Czy zgodnie z tym o czym wspomniałem wcześniej, próbowałeś grę pobrać bezpośrednio z poziomu strony internetowej?
Dodatkowo, czy grę kupiłeś poprzez PlayStation Store?
Proszę czytać ze zrozumieniem.
Pisałem, że na pomocy ea łączy z amebami co nie ogarniają życia to jak ktoś ma pomóc?
Pisałem również, że przez aplikację czy stronę internetową pokazuje, że gra jest w bibliotece w wersji wyłącznie na PS5 więc jak ma się niby dać pobrać jak ktoś posiada PS4? Dlatego nie widać gry na konsoli.
Wystarczy dodać 2 + 2 i wychodzi, że głównym błędem jest to, że gra zostaje dodana nie na tą platformę i dlatego nie można jej pobrać, a w historii transakcji jest wersja na dwie konsole. A nie szukacie ciągle czy da się pobrać, no nie da się bo nie ta konsola.
Wnioskując po ilości problemów z pobraniem gry po wpisaniu kodu i to na różnych platformach problem leży tylko i wyłącznie po stronie ea.
- 2 years ago
Polecam też napisać do polskiego supportu na help chat. Mi osobiście pomogli i gra wróciła do biblioteki w ea app. Żeby się z nimi połączyć trzeba wejść w ten link: https://help.ea.com/pl/help-top-issues/?product=fc-24 i wybrać opcję "chcę otrzymać zwrot pieniędzy". Tam będzie opcja połączenia na chacie z supportem.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @PelusMTW
Przejrzałem wszystkie Twoje posty (nie tylko te zawarte w tej dyskusji) i w żadnym z nich jednoznacznie nie potwierdziłeś tego, że próbowałeś pobrać grę z poziomu strony internetowej.
Nie odpowiedziałeś również na pytanie dotyczące tego gdzie kupiłeś klucz do swojej gry.
Jeśli zdecydujesz się pomóc nam w znalezieniu przyczyny tego problemu, daj nam znać.
- 2 years ago@EA_Kuba Co to ma być za szantaż czy jak mam to nazwać? Jak się zdecyduje na to czy tamto, to mam się odezwać? Chyba jesteście tutaj aby udzielać wsparcia, pomocy, porad etc. a nie stawiać żądania?
Jak jest kolejny problem czytania ze zrozumieniem to napiszę znowu.
GRA jest dodana do biblioteki, ale jest dodana tylko i wyłącznie wersja na PS5 przez co nie widać jej na konsoli PS4! Widać to przez aplikację lub stronę internetową. Z tego samego względu NIE można pobrać/zacząć pobierania przez aplikację oraz stronę internetową bo jest to wersja tylko i wyłącznie na PS5! I tutaj tkwi problem!!!
Dodaję nie tą wersję co trzeba, co się zakupiło (w historii transakcji jest podana dobra wersja gry na obie konsole).
Grę mam zakupioną legalną, ze zdrapki(nie jakieś kody z dziwnych stron internetowych, bo o to wam chodzi)bo widzę już próbę zrzucenia winy na kupującego/gracza jak to w zwyczaju zawszę w ea.
About FC 24
Recent Discussions
- 24 hours ago
- 8 days ago
- 9 days ago
- 10 days ago