Forum Discussion
Proszę czytać ze zrozumieniem.
Pisałem, że na pomocy ea łączy z amebami co nie ogarniają życia to jak ktoś ma pomóc?
Pisałem również, że przez aplikację czy stronę internetową pokazuje, że gra jest w bibliotece w wersji wyłącznie na PS5 więc jak ma się niby dać pobrać jak ktoś posiada PS4? Dlatego nie widać gry na konsoli.
Wystarczy dodać 2 + 2 i wychodzi, że głównym błędem jest to, że gra zostaje dodana nie na tą platformę i dlatego nie można jej pobrać, a w historii transakcji jest wersja na dwie konsole. A nie szukacie ciągle czy da się pobrać, no nie da się bo nie ta konsola.
Wnioskując po ilości problemów z pobraniem gry po wpisaniu kodu i to na różnych platformach problem leży tylko i wyłącznie po stronie ea.
Polecam też napisać do polskiego supportu na help chat. Mi osobiście pomogli i gra wróciła do biblioteki w ea app. Żeby się z nimi połączyć trzeba wejść w ten link: https://help.ea.com/pl/help-top-issues/?product=fc-24 i wybrać opcję "chcę otrzymać zwrot pieniędzy". Tam będzie opcja połączenia na chacie z supportem.
About FC 24
Recent Discussions
- 12 days ago
- 13 days ago
- 13 days ago