Forum Discussion
10 Replies
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Hej @Rozantoses
Spróbuj wylogować się i zalogować ponownie swoim kontem EA na konsoli.
Sprawdź też listę nagród i upewnij cię czego dokładnie brakuje. Tutaj znajdziesz pełną listę.
Żadnej nagrody nie dostałem w tym właśnie problem
Nie mogę rozłączyć konta z PS4 z EA . Dopiero mogę wtedy kiedy PS+ mi się kończy
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Chodziło mi tylko o wylogowanie się i zalogowanie ponownie na samej konsoli, a nie o odłączanie go od konta EA.
Jeśli nadal masz trudności ze zlokalizowaniem tych nagród nasz zespół na oficjalnej stronie może sprawdzić czy wszystko jest aktywne poprawnie.
Tak poproszę sprawdzić . Bo w tym momencie czuję się oszukany . Gdybym wiedział że nie będzie żadnych nagród nie wykupywał bym subskrypcji . Bo nic ona nie daje
Wylogowanie i ponowne zalogowanie ja Od nie pomogło. Nadal nic nie dostałem . Czy można prosić o zwrot pieniędzy za Subskrypcje ? Która nie działa
- pezz-pl2 years agoRising Novice
Zaktualizuje profil ps networku lub konto Sony
Aktualizacja jest zrobiona . Też nic to nie dało ☹️
Dzień dobry czy ktoś z EA zajmie się Mojm problemem czemu nadal już po (7dniach ) nie dostałem żadnej paczki za subskrypcję ?
- EA_Pulsar2 years ago
Community Manager
Niestety, tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić historii Twojego konta, aby potwierdzić odblokowanie nagród.
Tak jak poleciłem wyżej, musisz w tym celu skontaktować się z naszymi doradcami, na stronie EA.
About FC 24
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 10 days ago
- 13 days ago
- 13 days ago